Frakt & Returer

Our delivery

badisches-auktionshaus.eu har många punkter för att tillhandahålla tjänster till kunder över hela world.Our punkten i Los Angeles skulle göra leverans till USA och Kanada, medan våra europeiska kunder har sina poster levereras från Hong Kong och Kina och andra länder kommer också att vara leverans av detta bestånd.

Leveranstid

Objekt ska sänds ut två till tre dagar efter att ha fått order.In allmänhet kan du ta ca 5-8 arbetsdagar för leverans, beroende på olika bärare du select.Please notera att vissa order går igenom vår bedrägeri avdelning .Om din beställning väljs kommer att meddelas och din order kan fördröjas ytterligare tre affärs days.We är inte ansvariga för fel eller obeställbara addresses.Please ser till att din sändnings att tilltala är korrekt och levereras.

beställning

De tillåter oss att spåra din beställning med ett klick på mouse.When transporten bekräftas får du ett spårningsnummer i din bekräftelse e-mail.We utesluter inte möjligheten att våra produkter kan ta slut i vårt lokala lager. i detta fall kommer vi förbehåller oss rätten att leverera produkter från Hong Kong utan extra kostnad.

Vad kommer jag att betala för sjöfarten?

Fraktkostnader varierar kraftigt beroende på värdet av material och hantverk av objektet och dess slutdestination shipment.Shipping priserna är tydligt skrivet i beskrivningen av varje objekt och inte negotiable.Please överväga detta vid beställning.

Hur spårar jag min leverans?

Vi skickar ditt köp före utgången av nästa arbetsdag efter incheckning out.We vill skicka ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer så att du kan kontrollera förloppet för din leverans på webbplatsen för bäraren.

Vad ska jag göra om min transporten anländer?

Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för objektet att vara delivered.If det fortfarande inte kommer fram, klicka på "Kontakta oss" knappen på website.we kommer att svara så snart som möjligt.

Hur gör jag sänder objekt till en annan adress?

Under vår kassa processen, vänligen gör det klart var du vill ditt köp levereras som kan skilja sig från din faktureringsadress kreditkort.

Avkastning

Din fulla belåtenhet är vår prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, vi erbjuder en retur och utbyte instructions.Before du vill returnera varor, kontakta oss via e-post för att diskutera problemet first.Most av tiden vi är oförmögna att lösa problemet genom att ge teknisk support och behöver inte skicka något tillbaka.

Ersättning

Inom 30 dagar (från dagen för mottagandet av produkten), om du hittar de produkter du väljer är inte tillfredsställande när det gäller färg eller storlek, det kan returneras och ersättas under följande conditions.You måste skicka produkterna i originalförpackningen ( du betalar frakten) .De produkter bör inte vara used.When vi får tillbaka intakt produkt kommer vi att ersätta med nya och skicka dem tillbaka till you.Shipping avgifter för utbytta produkter som vi levererar till dig bör också bäras av dig .Before överföring av objekten för utbyte, vänligen överföra kostnaderna för sjöfarten objekt tillbaka till kompletterande ersättas med oss first.As snart betalningen är klar kommer vi att ersätta de artiklar och skicka den till dig.

Återbetalning

Vi kommer gärna att returnera eller byta varor som mottagits med originalförpackningen inom 30 dagar efter köpet (från datum produkterna mottogs, observera attbadisches-auktionshaus.eu är inte ansvarig för fraktkostnader tillbaka.) Om du hittar produkter med kvalitetsproblem (icke-mänskliga faktorer eller yttre skador resistent), kan återsändas och replaced.You måste skicka produkterna i original packaging.When vi får tillbaka intakt produkt, kommer vi att skicka nya till dig istället den tidigare product.We betalar fraktkostnaderna för produkter vi levererar till dig ersättas (Obs:. vår kvalitetskontroll experter ger en bestämd uppfattning om kvaliteten om problemen orsakas av personlig faktorer eller yttre skador resistent, kommer de köpta produkterna inte repareras , ersättas eller åter gratis.

Retur och återbetalning del

vår webbplats kan inte ge en full återbetalning för icke-kvalitetsproblem såsom:
"Produkten ser inte ut som de bilder."
"Produkten är inte vad jag trott att."
"Jag är inte nöjd med denna produkt."
7 dagar (från dagen för mottagandet produkter), om du behöver återlämnande av varor som köpts av de skäl som nämns ovan, måste du skicka oss produkterna i originalförpackningen (du betalar fraktkostnader ) .När vi får tillbaka intakt produkt, plus frakt kostnader, kommer det också att betala en 15% utsättning avgift baserad på totala order och ge dig en partiell återbetalning.

Back